Magyar English

CPS Cortex Kft.

A CPS Cortex Szerződéses Kutatási szervezet 2005-ben alakult azzal a céllal, hogy magyar és nemzetközi gyógyszergyártó cégek, orvostechnikai eszközt gyártó cégek, CRO-k, egyetemek, kórházak és egyéb egészségügyi intézmények megbízható partnere legyen klinikai vizsgálatok tervezésében és megvalósításában.

Magasan kvalifikált és klinikai vizsgálatokban jártas monitort biztosítunk megbízóinknak. Cégünk orvos, gyógyszerész, biológus és biomérnök végzettségű munkatársai hatékonyan megszervezik a fázis I-IV. klinikai vizsgálatok, az orvostechnikai eszközzel végzett vizsgálatok, a beavatkozással nem járó tanulmányok és az orvostudományi alapkutatások megvalósítását.

Monitoraink többéves tapasztalatukat neves multinacionális vállalatoknál, nemzetközi kutatásokban szerezték. A magyar vizsgálókkal kialakított széleskörű kapcsolataink segítséget nyújtanak a megfelelő, hatékony betegbeválasztást biztosító vizsgálóhelyek gyors kiválasztásában.

Az ICH GCP-nek valamint a vonatkozó nemzetközi és hazai ajánlásoknak és jogszabályoknak való teljes mértékű megfeleléssel és a határidők legszigorúbb betartásával elnyertük ügyfeleink bizalmát. Kérésére megküldjük a tervezett klinikai vizsgálat terápiás területére vonatkozó referenciánkat.

Cégünk felelősségbiztosítással rendelkezik.