Magyar English

Adatvédelmi tájékoztató

A honlap kialakítása és üzemeltetése folyamán a CPS Cortex Kft. betartotta, illetve betartja a 2016/679/EU rendelet, valamint a vonatkozó egyéb adatvédelmi jogszabályok rendelkezéseit.

A honlap a Google Analytics rendszerét használja fel, amelyet a Google LLC üzemeltet. A rendszer ún. sütit vagy cookie-t helyez el az Ön számítógépén, ami alapján elemzeni tudjuk a honlap látogatottságát. A rendszer használatával csak az IP cím (internetprotokollcím, azaz egy számítógép vagy más internethez kapcsolódó eszköz azonosítószáma), illetve a honalpon folyó interakciók kerülnek tárolásra, a Google LLC vagy a CPS Cortex Kft. ezek alapján nem képes Önt beazonosítani, viszont az IP cím alapján megállapítható, hogy Ön milyen országban, illetve városban volt a honlap látogatásakor és az Ön internetszolgáltatója az IP cím alapján képes az internet előfizetést igénybe vevő beazonosítására.

A fentieket leszámítva a honlap látogatóiról egyéb személyes adatok nem kerülnek rögzítésre, adatkezelés kizárólag akkor merül fel, ha a honlap látogatója megkeresi a honlapon keresztül a CPS Cortex Kft-t és önkéntesen személyes adatot küld a társaság részére.

A fenti adatokat a CPS Cortex Kft. bizalmasan kezeli és megteszi a szükséges szervezeti és technikai intézkedéseket az adatok biztonságos kezelése céljából.

Amennyiben Önnek kérdése van vagy élni szeretne információs önrendelkezési jogával, kérjük, hogy a kapcsolat menüpontban feltüntetett elérhetőségeinken vegye fel velünk a kapcsolatot.

Tájékoztatjuk, hogy az adatkezeléssel kapcsolatban jogában áll tájékoztatást kérni, kérheti a kezelt adatok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, továbbá tiltakozhat az adatkezelés ellen. Amennyiben úgy véli, hogy az adatvédelemmel kapcsolatos jogai sérültek, úgy jogosult panaszt tenni a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál, vagy az illetékes bíróság előtt keresettel élhet.
 

Jogi nyilatkozat

A honlap információi felhasználhatók a forrás megjelölésével.

A másodközlésnek meg kell felelnie médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. tv., a Büntető Törvénykönyv (2012.évi C. tv.), a Polgári Törvénykönyv (2013. évi V. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak. A CPS Cortex Kft. engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.
Előzetes írásbeli engedély nélkül a honlap tartalmi elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra. A honlap tartalmának szerzői joga a CPS Cortex Kft.-t illeti meg, kivéve, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik.
A kapcsolódás elhelyezésről az alábbi címen kérünk bejelentést. A honlap anyagainak felhasználásával kapcsolatban további információt kaphat a info@cortexps.hu címen, a levélben nevét, elektronikus postacímét, a felhasználás kívánt módozatát írja le.
A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.